Pick up lines, eller scorereplikker som de bliver kaldt på dansk, er en nogle standardsætninger, som du kan bruge, når du gerne vil i kontakt med en interessant person. Oftest bliver pick up lines brugt, hvis du er romantisk interesseret i et andet menneske.

Pick up lines kommer i flere forskellige varianter. Der er både nogle sjove, interessante og så nogle der bare er for meget. Du kan læse meget mere om dem i det følgende.

Hvornår kan jeg bruge pick up lines?

Som udgangspunkt bliver scorereplikker anvendt til at score en anden person. Men nogle af dem er faktisk mere ment som en sjov vittighed. Derfor bliver pick up lines og flittigt brugt til at bryde isen, når to ukendte mennesker mødes for første gang.

Mange scorereplikker er nemlig så kendte, at begge parter godt kender dem og formentlig synes, at de er sjove. Derfor er det altid en god idé at have nogle scorereplikker siddende på rygraden. Du ved aldrig, hvornår du får brug for dem.

Scorereplikker og dating apps

Det er dog ikke kun i den fysiske verden, at du kan bruge scorereplikker. I disse moderne tider med en masse teknologi, er der også mange der bruger scorereplikker på dating apps. Ligesom det også er tilfældet i den fysiske verden, kan det være en sjov måde at bryde isen på.

Nogle pick up lines er endda så sjove, at de efterfølgende går viralt. Det sker typisk ved at modtageren screenshotter scorereplikken – og muligvis også sin egen respons – og poster den på sociale medier. Hvis du gerne vil gøre dette, er det dog virkelig god stil lige at spørge afsenderen først. Det kan være ubehageligt at vide, at ens beskeder bliver delt på sociale medier uden ens samtykke.

Hvem bruger pick up lines?

Pick up lines kan bruges af alle aldersgrupper og køn. Der er ikke nogle skrevne eller uskrevne regler om, hvem der kan – og ikke kan – bruge dem. Tværtimod handler det i stedet om timing og sted. Ligesom alle andre former for kommunikation.

Dog er scorereplikker særligt udbredte blandt unge voksne. Blandt denne aldersgruppe bliver scorereplikkerne ikke kun brugt til at tiltrække interessante partner eller på dating apps. De bliver også anvendt til den almindelige hverdagskommunikation med venner.

Hvor længe er en scorereplik sjov eller gyldig?

Mange scorereplikker er efterhånden gamle. Derfor anvender mange folk også scorereplikker, som de oprindeligt har hørt i deres teenageår. Derudover kan både tv-programmer, musik eller vittigheder får en scorereplik til enten at opstå eller genopstå. Derfor indeholder scorereplikker ofte også et element af popkultur.

Af samme grund kan man heller ikke sige, at der er nogen udløbsdato på scorereplikker. Når først du tror, at den er uddød, bliver den ofte genoplivet i en anden situation. Derfor skal du også altid føle dig fri til at anvende netop den scorereplik, som du synes finder sjov.

Author

Comments are closed.