Der er ikke noget, der kan spice tingene op som en hot massage. Men hvordan sætter du lige stemningen, så I begge to kommer i humør? Her på siden får du tips og tricks til at give din partner en massage, vedkommende sent vil glemme.

 

Det er ikke noget nyt, at en god massage kan få det til at slå gnister i soveværelset. Det er en dejlig aktivitet i sig selv, og så kan det også virke som et kreativt forspil. Så er spørgsmålet bare, hvordan du får dine massagekundskaber i topform?

Sæt stemningen med en god setting

Settingen er altafgørende, når det kommer til at give en sanselig og lækker massage. Det er vigtigt, at rummet har den rette temperatur, så din partner hverken fryser og spænder op eller får det varmt og kvalmt. Du kan med fordel også dæmpe belysningen, måske med levende lys, sætte afslappende musik på og bruge en velduftende massageolie.

Uddan dig i massagens kunst

Hvis du gerne vil have, at massagen er en sensuel oplevelse for begge parter, er det vigtigt, at du har teknikken i orden. Din partner skal nemlig kunne slappe af under massagen. Derfor er det en god idé at uddanne dig en smule på forhånd. Det kan være med et kursus eller bare med et par videoer på YouTube.

 

En erotisk massage er naturligvis en kunst i sig selv, så hvordan giver du lige denne type af massage på den bedst mulige vis? En massageolie er helt essentiel, fordi du så kan massere med de rette glidende bevægelser. Langsomhed kan også være et plus, når det gælder den erotiske massage.

 

Derudover kan du tænke over, hvor meget (eller lidt) tøj, I begge skal have på under massagen. Fremfor at sidde ved siden af din partner kan du også tilføje lidt spice ved at sidde på din partners baglår eller baller (ikke lænden, da det kan give et usundt pres).

Tænk i erogene zoner

Når du giver en sensuel massage, skal du selvfølgelig tænke i erogene zoner. De indbefatter meget mere end bare kønsorganerne, så der er nok at arbejde med. Inderlårene er en erogen zone på tværs af kønnene, så dem kan du med fordel give en god og dybdegående behandling.

 

Men du må heller ikke glemme ører og tæer – selvom det måske virker overraskende, er disse områder nemlig også erogene. Hænder, fingre og underarme er også almindelige erogene zoner hos kvinder.

 

Der er altså rig mulighed for at bygge langsomt op med massage af de mindre åbenlyse erogene zoner. Og så er det jo bare et spørgsmål om, hvor hot massagen skal blive, og hvor den skal føre hen…

 

Det er selvfølgelig også muligt at få en erotisk massage uden for hjemmet. Eksempelvis finder du thai massage Søborg og i alle andre afkroge af København.

Comments are closed.