At have sex i et parforhold er en essentiel del af at have det godt sammen. Det skaber nærvær og intimitet samt oplevelser som I kun deler. På den måde kan I udvikle jer sammen og skabe forbindelser og bånd, der knytter jer sammen for livet.

Men det er vigtigt at dyrke sex på den rigtige måde. Ikke i forhold til lyster og fantasier – det styrer I helt selv – men I kan være opmærksom på nedenstående punkter, når I dyrker sex sammen, for at skabe den bedste oplevelse for jer begge.

Brug glidecreme

Hvis I er anspændte eller usikre, bør I bruge glide creme. Det er et vigtigt element, hvis I af en eller anden grund ikke altid formår at slappe helt af. At være anspændt kan nemlig skabe flere dårlige end gode oplevelser.

Med glidecreme kan I begge bedre slappe af, og I behøver ikke at tænke på alle mulige praktiske ting omkring situationer. Det hele glider meget lettere, så at sige, og det er med til at skabe en langt større afslapning. Og at skulle slappe af i sex er en forudsætning for god sex.

Brug kondom

Hvis I er ved at lære hinanden at kende, kan I overveje at bruge kondom. Usikkerheden og uvisheden omkring forskellige kønssygdomme kan hurtigt dræbe stemningen. Og dette kan også lede til markant anspændthed og alt andet end afslapning.

I bør derfor overveje at bruge kondom, hvis dette skulle være tilfældet. Så formår I at slippe en masse bekymringer, og I kan slappe langt mere af I hinandens selskab. Det er også med til at vise, at I vil passe på hinanden, og det kan få jer til at føle jer endnu tættere på hinanden.

Gå stille frem

Gå altid stille frem. Ellers kan det blive direkte ubehageligt. Hvis I går for hurtigt frem, uden at mærke efter hos hinanden, kan det resultere i smerter og måske endda blødninger. Og så stopper det intime stund hurtigt. Gå derfor altid frem i et tempo, der passer jer begge. Hvis det går for hurtigt, kan I have et signal for det, så man kan styre ud fra dette.

Mærk efter hos hinanden

Hvis I er i et længerevarende forhold, er I sikkert også blevet gode til at aflæse hinanden. Derfor skal I udnytte dette ved at mærke efter hos hinanden. Hvad føler I? Hvordan oplever I situationen? Hvilket humør er din partner i? Der er mange forskellige ting at fornemme hos den anden, og dette bør I bruge til jeres fordel.

 

Kommuniker undervejs

Kommunikation er vigtigt på alle leder og kanter i et forhold – også under sex. Derfor skal I altid kommunikere omkring situationen. Det kan både være, hvis I er nervøse, usikre eller ikke formår at slappe af. Men det kan også være mere bekræftende i form af, hvad der tænder jer, hvornår I synes noget er dejligt osv. Dette kan fungere pirrende og bekræftende i situationen, og på den måde kan I fra det ene øjeblik til det andet opnå at føle endnu bedre kemi og deraf endnu mere dejlig sex.

Author

Comments are closed.