Prøv en Slipsenål  

Er man af sted til bryllup og ønsker at have dit oufit er perfekt? Så kan løsningen for en være et slips. Vi giver dig et stort produktkatalog af mange differentierende typer af slips hos BalderClothes finder du kæmpe slips, som en hyggefar vil have eller smalleslips til dig der vil se godt ud når man skal ind til jobsamtale. Her kan du uden tvivl afslutte dit look med en slipsenål, som let og elegant organisere ens slips og gør at din look sidder i skabet.  

Skal du til julefrokost med vennerne? 

En af de klassiske steder man anvender slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, her har vi den bedste mulighed til dig der vil have med et alternativt juleslips. Her har BalderClothes et sort udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med stærke mønster.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om man er studerende, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens fortrukne valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en der virkelig ønsker at gøre noget mere ud af dit outfit. Her kan det være smart at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man har en guld accessorie, så tag en guldslipsenål, så ens look er velovervejet og at ens forstand på mode skinner igennem og vilgive et godt indtryk overfor dine kolleger 

Brug for rådgivning 

Hos os finder man et stort sortiment af slips i masse modeller. Her kan vi vejlede dig til hvilket slips, der passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad som vil passe godt sammen. Vi har igennem en længere periode arbejdet med slips og ved derfor hvad, som er noget ved at vide og hvad man skal tænke over, når man skal vælge et slips.  

Det smarte valg 

BalderClothes går op i kvalitet og du vil finde at mange af vores slips er lavet i silke, så det er nemt for en at binde. Her ser man samtidig at BalderClothes slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så du er garanteret at slipset ej kommer til at være irriterende for en eller være for meget. Med en slipsenål ser du en elegant accessorie, som er nem for dig at bruge. Vores udvalg af slipsenåle er i guld og sølv, så den 100 % er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har tilføjet til sit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan hjælpe dig, når de første par genstande er kommet indenbords. Den hjælper en nemlig ligeledes med at organisere slipset, så slipset ikke skrider ud til den ene side og dermed gør ens slips skævt. 

tonsvis af farver 

Er du den festlige person, som elsker farver i ens påklædning og har ledt efter et sted, hvor du kan købe slips i tonsvis forskellige farver? Så bør du ikke søge mere, vi har slips i alle mulige farver og sammensætninger. Både med striper og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset.  

Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis man har etønske til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved os og vi vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Comments are closed.