Når det kommer til sexlivet, så skal der ind imellem noget krydderi til for at holde det lækkert.

I alle forhold kommer der en tid hvor den første forelskelse falder bort. Så kommer hverdagen ind og blander sig, tit med kedelig konsekvens. Den kan nemlig godt tage pusten lidt fra det frække og lækre. Specielt sexlivet kan lide under slags.

Er forholdet kørt lidt af sporet og sidder han i garagen og pudser alufælge mens hun strikker sokker på sofaen, så er det med at stramme lidt op og tilføje lidt magi til forholdet igen. Det skal være lækkert, spændende og frækt. 

Her er der så nogle der siger “det kan simpelthen ikke lade sig gøre at holde gang i det på den måde”. Det er nok dog mere dovenskaben der her taler end lysten. For jo det kan det sagtens, det kræver bare man gør noget ud af det og holder sig lækker for sin partner. 

Hvad skal du gøre for at din partner syntes du er fræk!

Ja det er nok ikke virkelig raketvidenskab. For alle ved jo at klæder skaber folk. Noget der giver kriller i maven hos din partner er jo altid når du gør dig lækker. Det kan være alt fra frækt lingeri og en stram kjole til et frække stramme jeans med high heels hos hende. Hos ham er mange kvinder helt vilde med en skjorte eller måske endda en jakke oveni. Så er det jo med at gøre den slags for hinanden. Det kan være man ind imellem skal have en date-night og lige style sig helt op kun for sin partner. Det kan også være hun bare skal overraske ham i et lækkert sæt lingeri når han kommer ind af døren. 

Sexlegetøj er for mange også en fræk måde at holde liv sagerne på. Det er jo heller ikke så underligt, dets opgave er at skabe bedre orgasmer. Hvem kan ikke lide det. Det er så enten en god ide at blande det hele lidt eller skifte mellem det ene og andet. Ikke mindst er dominans blevet et kæmpe hit siden fifty shades. 

Author

Comments are closed.