Kvinder køber hot undertøj for at føle, at de shiner. De gør det for at kigge sig selv i spejlet og stråle. Det frække undertøj fremhæver en fræk side, der bliver tydeliggjort ved det visuelle udseende af undertøjet. Det er en god måde at psyke sig selv til at se mere frækt på sig selv, hvilket skaber en person i spejlet, som man ser med bestemte øjne. Og det er netop sådan, vi lever livet; vi spejler os, og vi opfatter os selv ud fra den spejling, vi ser. Denne spejling forsøger vi at påvirke på mange forskellige måder. Det gør vi også ved at anvende makeup, så vores udseende bliver helt, som vi ønsker det. Vi gør det også ved at sætte vores hår, indtil vi er tilfredse; det kan være ud fra mange forskellige frisurer. Vi dækker bumser, urenheder og ujævn hud, for vi har lært, at det perfekte er rent og ensartet.

Undertøj kan skabe en følelse af positiv selvbevidsthed

Når du vælger at købe sexet undertøj, så prikker det til det at klæde sig ud. Vi klæder os typisk ud, for at se os selv som en anden persona. Et andet menneske, vi kan sammenligne os med. Men vi klæder os også ud, for at se på os selv fra en anden og ny vinkel. Så vi kan se, hvordan vi kan shine. Det er en spændende blanding af at gemme os bag udklædning, samtidig med at vi ser på os selv som den nye persona, vi er.

Hot undertøj har den helt samme effekt. På denne måde sætter vi os selv i en position, hvor vi ser på os selv med nye og anderledes øjne, end vi er vant til. Vi tvinger os selv til at tænke hot om os selv ud fra det hotte undertøj, vi ifører os. Dette kan skabe en positiv effekt, da vi fra naturens side tiltales af det, vi nu en gang finder tiltalende og tiltrækkende. Vi ser på os selv i hot undertøj og vurderer os ud fra, hvordan en partner har mulighed for at se os; som en sexet og tiltrækkende person. Det er altså ikke det at være sexet, som nødvendigvis går ind og gør forskellen. Men det er den udgave af os selv, vi ser i spejlet, når vi ifører os hot undertøj.

Kan en sten være med til at påvirke dette?

Karneol giver dig selvtillid, og dristighed. Dette vil nogle påstå, at en sten som Karneol kan gøre for dig. Det er naturligvis alt efter, hvem man er. Men en sten kan på denne måde have den samme påvirkning på os. Når man får at vide, at en sten påvirker os på en bestemt måde, vil vi tillægge stenen disse værdier. Vi vil tillægge den, at det er det, den skal hjælpe os med. Hver gang vi ser den eller mærker den, vil den påvirke os til at tænke i den retning, og derfor siger man dette.

Comments are closed.