En nytårskjole kan være lidt af sin sag at sætte sig for at skulle finde. Et generelt godt råd er, at starte i god tid, for der kan hurtigt gå mange dage med at lede og kigge og tænke og overveje. Der findes nemlig mange nytårskjoler derude, og man kan hurtigt blive i tvivl om, hvilken man skal vælge – hvis man da ellers finder bare én, der føles som den helt rette.

Kig dig selv i spejlet

Først kan du kigge dig selv i spejlet. Hvilken facon har du? Hvilken hår- og øjenfarve har du? Der er mange ting ved dit udseende, der kan inspirere dig til at begynde at kigge efter en bestemt nytårskjole. Og inspirationen kommer altså fra dit eget udseende.

Vælg en nytårskjole der også kan anvendes resten af året

Når du er ved at finde frem til den helt rette nytårskjole, så er det måske tillokkende at vælge den, der er allermest fyldt med glimmer, pailletter og prangende farver, der tiltrækker al opmærksomheden på aftenen. Men det er også lidt ærgerligt at ende med at købe en kjole til mange penge, som du ender med kun at anvende denne ene gang. Du kan derfor også overveje at gå efter en kjole, som du kan se dig selv i i løbet af året i andre sammenhænge og ved andre anledninger.

Vælg kjole efter din personlighed

Og så kan du også sagtens gå ud fra din personlighed. Er du en stille og introvert type, kan du med fordel vælge en mere diskret kjole, der ikke er voldsomt opmærksomhedskrævende. Helt omvendt kan du gå efter en kjole, der i den grad er iøjefaldende, så du kan få en masse opmærksomhed og indtage midten af dansegulvet, hvor alle kan få øje på dig.

Author

Comments are closed.