Er du til lingeri – og drømmer du om at føre dig frem og pirre, uden at risikere noget? Så var det måske noget at tilbyde webcam sex til frække fyre på nettet. Læs her, hvordan du kommer nemt, sikkert og helt trygt i gang.

Tænder du på frækt lingeri, og på at vise dig frem og pirre andre – uden at der behøver at komme mere ud af det end det?

Så kunne det være en ide at tjekke Player.dk ud. Her kan du tilbyde webcam sex på nettet til frække fyre, som gerne vil have noget mere pirrende at se på end en traditionel pornofilm.

Hvad er webcam sex

Webcam sex er sex over distancen. Oftest handler det om at pirre modparten, mens de tilfredsstiller sig selv. Så når du har webcam sex, aftaler I sammen, hvad det er, du skal gøre, som hidser ham i den anden ende af forbindelsen op – hvis du altså vil være med til det.

For som model på Player.dk driver du din egen butik. Du betaler kun en lav procentdel af din omsætning til sitet, og bestemmer så i øvrigt helt selv, hvad det er, du vil tilbyde kunderne, hvor meget de skal koste, og hvornår og hvor meget, du vil arbejde.

Du bestemmer også helt selv, om du vil være anonym, og hvor meget af dig selv, du ønsker at vise frem.

Samtidig har du mulighed for at sælge optagede shows, billeder og sælge frække ting. Derved kan du også tjene penge på at være model, selv om du ikke er online.

Hvordan har du webcam sex

Som allerede nævnt aftaler du med ham – eller hende – der sidder i den anden ende af internetforbindelsen, hvad det er, du skal lave.

Det kan være, at du skal optræde i noget af dit frække lingeri, eller at du skal røre eller gøre noget ved dig selv på de steder, som det ophidser ”kunden” at se på.

Det kan også være, de vil have dig til at tale frækt, sjofelt eller skælde dem ud – eller kommentere på deres udseende og deres udstyr – hvis du forstår.

Mulighederne for at tjene penge på denne måde er mange. Men det bedste af det hele er næsten, at du ikke skal møde ind nogen steder, eller har anden chef end de kunder, du får igennem via tjenesten.

Kom i gang som webcam sex model

Lyder det som lige noget for dig, er det bare at gå ind på Players hjemmeside i dag, klikke på Bliv model i menuen i bunden af siden, og oprette din egen profil.

Så snart du har lagt et par frække billeder og måske en lille video op, varer det ikke længe, inden den første kunde kontakter dig online for at få et show.

Comments are closed.