At være feminin, føle sig velklædt fra top til tå, hører frækt lingeri / undertøj også til. Det gør lige det ekstra tvist, at man føler sig attraktiv, lækker og ja sexet. Det er som alt muligt andet tøj, at det kan tones op og ned til en hver given lejlighed; om du bare skal på en spændende date, en hyggeaften eller en spændende rejse med kæresten eller ja bare vil føle dig kvindelig eller bare gerne vil forføres.

Noget for enhver smag

Det pirrer dertil til fantasien og kan skabe et ekstra pift i forholdet, eller ja live en op på en grå regnvejrsdag. Måske du er til årstidernes farver; de eksotiske eller den uskyldige hvide eller sexet sorte. Alle farver appellerer til dit humør, ja hvad du lyster og hvad du vil lade dig forføres til. Udbuddet er bredt ligeledes snit og farvevalg, men alt er i en god behagelig pasform og ikke mindst rigtig god kvalitet.     

Og det gælder selvfølgelig også for mænd, men hvor det maskuline islæt er i fokus. Men frækt undertøj til mænd, kan også være et hit for nogen, idet vores grænser som mennesker; kvinder og mænd er forskellige, men det vigtigste er, at de respekteres og ikke bliver overskredet. 

Populær gaveide

Men frækt lingeri er oftest også en populær gaveide til kvinden du holder af både til fødselsdag og jul. Især rødt er en populær farve ved juletid. Eller ja en dag du bare ønsker at overraske hende eller lægge op til en spændende aften, hvor nærvær, sanselighed og fantasi gerne må være midtpunkt. Hvor I bare nyder hinanden uden at skulle tænke på dagens travlhed. I en travl hverdag kan det være prikke over i’et og give fornyet energi. Men frækt lingeri kan selvfølgelig også være afstemt efter din kvindes stil / yndlingsfarver.

Skal det være mere festligt etc. nytårsaften, ja så kan hofteholder og strømper være med til at ose af sex. Og er yderst raffineret til en smuk nytårskjole. Og at du får din kvinde til at føle sig smuk, gør også at hun føler sig mere lækker overfor dig.

Er du usikker på stil og farver til din kvinde, så spørg evt. hendes veninde eller en ven til råds, hvis det skal være en overraskelse. Men ellers tag en snak med hende på en af jeres hyggeaftener, hvilket også kan pifte / pirre stemningen op, afhængigt af hvad I er i humør til.

Travlhed

Nogle par med børn, pligter ja gøremål i en travl hverdag, kan måske have svært ved finde tid til seksuelt samvær, så få det passet ind i jeres kalender. Måske have et par aftener om måneden, hvor I får passet børnene. På den måde husker I, at få afsæt tid til hinanden og holder gang i gnisten til hinanden. Som jo er vigtigt for et hvert forhold.

Sæt det evt. i en ramme, hvis det falder jer svært at nå; en lille / stor middag ude eller hjemme, snacks, et godt glas vin eller en eksotisk drink evt. med nogle stearinlys. Eller bare et bad sammen; inde som ude, ja i naturen. En event ude i byen, hvor I sammen finder og køber frækt lingeri kan også være en måde, at bevare gløden i jeres forhold.

Du kan finde frækt undertøj online, hvor der er et stort udvalg. Og husk 1-2 time er bedre end ingenting. Det vigtigste er, at I sammen finder rum og tid til hinanden på en dejlig og afslappende måde, hvor I begge nyder hinandens selskab, i et skønt og givtigt seksuelt samvær.

Comments are closed.