Nytårsaften nærmer sig og her melder spørgsmålet sig tit: Hvad skal jeg have på? Det kan, som kvinde, være en sand jungle at bestemme sig for, hvordan det perfekte nytårsoutfit skal se ud, fordi der er så uendeligt mange muligheder. Skal det være tyverstil med fjer, lang kjole og et silkehårbånd? Eller hvad med firserlook, der fører dig ud i at farve håret lyserødt og tage glimmer på øjenlågene? Vi guider her til tre gode tips til, hvordan du kan skabe det perfekte nytårslook, så gæsterne vil vende sig om efter dig og spontant udbryde: WAUW!

Festlige smykker fra Pilgrim

Kjolen er efter sigende utroligt vigtig, men mindst lige så vigtig er de smykker, du dresser din kjole op med. Her kan smukke smykker fra Pilgrim være lige netop det, der får dit look til at stråle. Der er noget for enhver smag i det store og velassorterede sortiment hos Pilgrim. De har store hoops i belagt sølv eller guld, der giver dig et ægte prinsesselook, og de har strålende ringe med en lille sten i, der fuldender looket. De lange kædeøreringe i guldbelagt materiale er også rigtigt dronningeagtige og går godt til en kjole i guld eller sølv eller hvid.

Sko og tasker der matcher

Når du har klædt dig i en sølvkjole med tilhørende hoops fra Pilgrim i sølv, kan du matche dette outfit med en taske i sølv, hvid, sort eller dyreskind, der matcher til. Ydermere kan du tage stiletter, pumps eller ballerina sko på, der matcher i stil og farve. De kan være i samme farve som kjolen eller give en flot kontrast såsom lilla, røde, gule, blå eller grønne, så der kommer lidt kant på dit nytårslook. Et hårbånd i samme farve kan også give et flot helhedsindtryk.

Plej dig selv så du stråler

Udover det festlige tøj, smykke og tilbehørslook, er der ingen festlig nytårsdronning, med mindre du også stråler indefra og har det godt. Dette er mindst lige så vigtigt, ja, vigtigere, for at gøre en festlig figur på dagens sidste aften inden man træder ind i et nyt år. Her kan du med fordel gøre nogle gode ting for dig selv inden den store aften såsom at tage i spabad, løbe en lang tur, grine med en god veninde eller lave lækker mad. Alt sammen noget, der giver dig en festlig og humørfyldt udstråling, der gør, at du vil stråle om kap med de glitrende smykker fra Pilgrim.

Comments are closed.